Vakantiebijnederlandersinzweden.nl is een verzamelsite van vakantieaccommodaties als B&B, hotel, camping, vakantiehuis, vakantieappartement, villa of stuga in Zweden met Nederlandse eigenaar of Vlaamse eigenaar. U kunt op deze site rechtstreeks doorklikken naar de (nederlandstalige) websites van deze Nederlandse of Vlaamse landgenoten en zo direct uw vakantie in Zweden boeken. Logeren bij Nederlanders of Belgen (Vlamingen) in Zweden was nog nooit zo gemakkelijk.
<< Nederlandstalige vakantieaccommodaties in andere landen. Klik hier>>
Alle - Blekinge - Dalarna - Gästrikland - Jämtland - Midden-Zweden-Svealand - Närke - Noord-Zweden-Norrland - Skåne - Småland - Värmland - Västmanland - Zuid-Zweden-Götaland
Ekengard Västmanland

Ekengard Västmanland

Een speciale vakantie in een unieke omgeving en in een heel bijzonder luxueus vakantiehuis.

De ligging is fantastisch in een prachtig stuk Zweedse natuur in alle rust met mooi groen en water.

2 Luxueuze vakantiehuizen van 70 m2 elk, gebouwd in een voormalige grote boerenstal uit ongeveer 1800.


Klik hierSluiten
Adelfors stuga

Adelfors stuga

Vakantie direct aan de rivier temidden van vele meertjes en bossen...in een echt zweeds vakantiehuis!

Onze drie vakantiehuisjes hebben elk een groot eigen terrein en veel privacy. Alledrie de huisjes liggen op c.a 30 meter van de rivier en temidden van bossen en meren op een prachtig historisch landgoed in een echt goudwassersdorpje.

De inrichting van de huisjes is gezellig en comfortabel . Je kunt lekker buiten eten op het mooie houten terras met luxe tuinmeubels ..... en lekker slapen op de goede bedden.

Bij de buiten bbq en de open vuurplek kun je oergezellige avonden doorbrengen. Wandelen, zwemmen, fietsen, vissen, schilderen in de natuur ,... Genoeg te doen in de prachtige natuur van Småland. We hebben kaarten van mooie wandelroute.

Klik hierSluiten